None Shop

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeä. Haluamme pitää huolta siitä, että tiedät miten sinusta kerättyjä tietoja kerätään, käytetään ja säilytetään. None Shopin rekisteri- ja tietosuojaseloste noudattaa henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia vaatimuksia. Viimeksi päivitetty 15.05.2019.


Rekisterinpitäjä

None Shop Oy

Melkonkatu 16 B

00210 Helsinki


Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Saara Rautanen-Uunila

saara@noneshop.com

050 354 2472


Oikeusperuste henkilötietojen käsittelyyn

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelyyn on

  1. henkilön suostumus
  2. sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena, kuten verkkokaupasta tehty tilaus
  3. muu oikeutettu etu henkilötietojen käsittelyyn, kuten yhteydenottoon vastaaminen osana asiakaspalvelua

    Henkilötietojen käsittelyn ensisijainen tarkoitus on asiakassuhteiden ylläpito. Tietoja käytetään myös tarjottavan palvelun kehittämiseen ja osana markkinointia. Emme tee käyttäjiä koskevia profilointeja tai automaattisia päätöksiä.


    Selvitys kerättävistä henkilötiedoista

    Kun vierailet None Shopin verkkosivuilla, tilaat uutiskirjeen tai ostat tuotteen verkkokaupasta, sinusta kerätään erilaisia tietoja.

    Keräämme verkkosivujen käyttöä koskevia tietoja, joista osa on henkilötietoja (esim. IP-osoite). Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä keräämme sähköpostiosoitteesi.

    Verkkokaupasta tekemäsi tilauksen yhteydessä keräämme nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, toimitusosoitteen ja laskutustiedot. Jos rekisteröidyt tilauksen yhteydessä verkkokaupan asiakkaaksi, henkilötietosi tallentuvat verkkokaupan asiakasrekisteriin. Rekisteristä näkyvät myös tilaamasi tuotteet ja aika, jolloin olet viimeksi vieraillut verkkokaupassa.

    Mahdollisten arvontojen ja kampanjoiden yhteydessä ilmoitamme erikseen kerättävät henkilötiedot (esim. nimi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite).


    Tietojen siirto EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle

    None Shop ei lähtökohtaisesti luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.
    Voimme kuitenkin luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön rajoissa myös EU:n tai ETA:n
    ulkopuolelle tietojen teknisen ylläpidon ja käsittelyn toteuttamiseksi yhteistyökumppaneiden toimesta. Esimerkiksi Facebookin ja Google Analyticsin palvelimet sijaitsevat EU:n ja ETA-alueen ulkopuolella. Varmistamme, että yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet tietosuojasäädösten mukaisiin käytäntöihin (esim. EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield- sopimus).

    Emme vastaa kolmansien osapuolien henkilötietojen käsittelystä.


    Rekisterin suojauksen periaatteet

    Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja ne suojataan asianmukaisesti. None Shop huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.


    Tarkastusoikeus

    Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Voit olla yhteydessä None Shopiin sähköpostitse saara@noneshop.com tai puhelimitse 050 354 2472. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


    Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

    Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä tai rajoittaa niiden käsittelyä tietyissä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisissa tilanteissa. Voit olla yhteydessä None Shopiin sähköpostitse saara@noneshop.com tai puhelimitse 050 354 2472. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

    Ostoskorisi on tyhjä